Warning: Declaration of Imbalance2_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /storage/content/42/176242/kristinaschultz.se/public_html/100dagar/wp-content/themes/imbalance2/functions.php on line 111 Warning: Declaration of Imbalance2_Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /storage/content/42/176242/kristinaschultz.se/public_html/100dagar/wp-content/themes/imbalance2/functions.php on line 111 Välkommen grisen | 100 dagar

Välkommen grisen

Liss har under en tid pratat om ett gosedjur vilket är en av få materiella saker han hittills har pratat om. Jag känner mig lite förvånad över att det enda lekmaterialet han frågat efter är just ett gosedjur. Hans rum var tidigare fullt av olika mjukdjur och min upplevelse var att han väldigt sällan lekte med just dessa. Det kanske fanns en handfull favoriter som kom fram lite då och då och såklart bortsett från Sälen som är hans stora trygghet och som alltid finns med.

Efter olika typer av samtal med Liss förstår jag att han vill ha ett mjukdjur för att ha någon att leka med. Det kanske kan låta futtigt för vissa att hänvisas till en låssas kompis istället för till en verklig person, men i min idévärld är detta faktiskt något fantastiskt och storartat. Jag upplever det här som ett uppvaknande i hur Liss uppskattar att själv få styra hur och vad han leker och som ett tecken på självständighet. Så familjen hälsar nu Grisen välkommen in i vår konstellation, där jag ser dig som en symbol för att i alla fall ibland erbjuda mycket värdefulla stunder med möjligheten att helt få gå upp i sin egen värld. Ingen press på dig Grisen, din roll i sammanhanget är lika villkorslös som min.

kristina_schultz_100dagar_IMG_9096